Natikkamiehet

MX120 ilmajakkara

International ja uudempien Case IH-traktoreiden keskustelualue

MX120 ilmajakkara

ViestiKirjoittaja Morbidelli » 11.02.2018 10:58

Morjesta vaan Natikkamiehet ja miksei Naisetkin. On tullut aikojen kuluessa hankittua jo useampi natikka raitille ja trakrori merkkiä ei ole tullut mieleen vaihtaa. :D Pieniä ja joskus suurempiakin pulmia ilmenee, joten ongelmiin voisi löytyä ratkaisu Natikkamiesten sivuilta.

MX120 vm 2000 Grammer ilmajakkaraan oli tullut niveliin väljää niin paljon, että uuusiminen alkoi olla ajankohtaista. Koska jakkara muuten oli kunnossa, niin ajattelin kustannus-syistä kunnostaa tuon vanhan. Muutaman muovisen rullan ja shimmiprikan asentamisen jälkeen sekä vanhasta vastaavasta jakkarasta otin käyttökelpoisia varaosia huonojen tilalle. Istuimesta tuli välyksien suhteen tosi jämäkkä, mutta uusia vikoja ilmeni.
Istuimesta katoaa paineet pikkuhiljaa parin päivän aikana ja turvakytkin alkoi herjaamaan, tosin on joskus herjannut aikaisemminkin. Taitaa nuo turvakytkimet olla poistettu jo käytöstä näin vanhoista traktoreista, mutta eihän siitä mitään haittaa olisi vaikka se toimisi. Kuinka tuo turvakytkimen ohitus tulisi tehdä jos sitä ei saa kuntoon? Paineitten katoamisen kanssa tulee vielä toimeen, mutta joutuu välillä lisäilemään vähän painetta. Vuotoja en löytänyt.
Morbidelli
 
Viestit: 4
Liittynyt: 08.02.2018 22:36

Paluu International traktorit

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron