Switch to full style
International ja uudempien Case IH-traktoreiden keskustelualue
Lähetä vastaus

844xl voan kytkin ei irrota

14.03.2018 19:33

Eli voiman ulosoton kytkin ei irrota. Sitte ku tarjoo lingon kunnon hankeen kytkin päällä niin se irtoaa, mutta jumittuu heti uudestaan kun voan kytkee päälle. Eli vaikeuttaa hitosti linkohommia kun joutuu aina sammuttamaan raktorin että saa voan päälle. Onko konsteja miten tuon kytkimen sais herkisteltyä?
Sitte toinen kysymys. Miksi ajovoiman ulosotto päällä ei saa ohjekirjan mukaan pakittaa?

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

15.03.2018 08:01

Ajovoimanoton käyttökielto pakkialueella tarkoittaa sitä että kun on perässä raskas kärry esim. lietevaunu niin sitä ei saisi
käännellä pehmeällä pellolla pakkialuetta käyttäen. Muun kevyen käytön se kyllä kestää.

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

17.03.2018 11:08

Mehtämies kirjoitti:Eli voiman ulosoton kytkin ei irrota. Sitte ku tarjoo lingon kunnon hankeen kytkin päällä niin se irtoaa, mutta jumittuu heti uudestaan kun voan kytkee päälle. Eli vaikeuttaa hitosti linkohommia kun joutuu aina sammuttamaan raktorin että saa voan päälle. Onko konsteja miten tuon kytkimen sais herkisteltyä?
Sitte toinen kysymys. Miksi ajovoiman ulosotto päällä ei saa ohjekirjan mukaan pakittaa?Hytin alta vasemmasta etu nurkasta löytyy säätö pultit ajo ja ulosoton kytkimelle. ulosoton käsi kahvassa sopiva vapaa liike muistaakseni 35-40 mm.

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

18.03.2018 10:07

Joo. Pittääpäs tutkia auttasko se säätö mitä siihen. Luulen kyllä ettei auta. Koska sitten ku kytkimen saa irti se on ihan kunnolla irti.
No jaa yrittänyttä ei laiteta ja vinkki testataan, kiitos siitä!
Lähetä vastaus