Sivu 1/1

844xl voan kytkin ei irrota

ViestiLähetetty: 14.03.2018 19:33
Kirjoittaja Mehtämies
Eli voiman ulosoton kytkin ei irrota. Sitte ku tarjoo lingon kunnon hankeen kytkin päällä niin se irtoaa, mutta jumittuu heti uudestaan kun voan kytkee päälle. Eli vaikeuttaa hitosti linkohommia kun joutuu aina sammuttamaan raktorin että saa voan päälle. Onko konsteja miten tuon kytkimen sais herkisteltyä?
Sitte toinen kysymys. Miksi ajovoiman ulosotto päällä ei saa ohjekirjan mukaan pakittaa?

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

ViestiLähetetty: 15.03.2018 08:01
Kirjoittaja IH 674
Ajovoimanoton käyttökielto pakkialueella tarkoittaa sitä että kun on perässä raskas kärry esim. lietevaunu niin sitä ei saisi
käännellä pehmeällä pellolla pakkialuetta käyttäen. Muun kevyen käytön se kyllä kestää.

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

ViestiLähetetty: 17.03.2018 11:08
Kirjoittaja IHC
Mehtämies kirjoitti:Eli voiman ulosoton kytkin ei irrota. Sitte ku tarjoo lingon kunnon hankeen kytkin päällä niin se irtoaa, mutta jumittuu heti uudestaan kun voan kytkee päälle. Eli vaikeuttaa hitosti linkohommia kun joutuu aina sammuttamaan raktorin että saa voan päälle. Onko konsteja miten tuon kytkimen sais herkisteltyä?
Sitte toinen kysymys. Miksi ajovoiman ulosotto päällä ei saa ohjekirjan mukaan pakittaa?Hytin alta vasemmasta etu nurkasta löytyy säätö pultit ajo ja ulosoton kytkimelle. ulosoton käsi kahvassa sopiva vapaa liike muistaakseni 35-40 mm.

Re: 844xl voan kytkin ei irrota

ViestiLähetetty: 18.03.2018 10:07
Kirjoittaja Mehtämies
Joo. Pittääpäs tutkia auttasko se säätö mitä siihen. Luulen kyllä ettei auta. Koska sitten ku kytkimen saa irti se on ihan kunnolla irti.
No jaa yrittänyttä ei laiteta ja vinkki testataan, kiitos siitä!