Sivu 1/3

hiljasta on

ViestiLähetetty: 28.09.2014 22:08
Kirjoittaja Tessu
Onkos kaikki vaihtanu merkkiä kun ei oo muita kuin minä?

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 30.09.2014 18:13
Kirjoittaja Rokressi
Rekisteröityneitä on vielä turhan vähän, joten vilkkaanpaa keskustelua taitaa olla turha odotella. Syytäävä sormi osoittaa ainakin osittain itseäni, kun en ole enempää rummuttanut foorumin puolesta :oops:

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 01.10.2014 19:01
Kirjoittaja talvi585
itse ostin tässä elokuussa 585xl

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 30.11.2014 18:42
Kirjoittaja farmall
toivottavasti saadaan lisää lukioita ja kirjoittajia. foorumille pitäis saada lisää näkyvyyttä jotenkin, että ihmiset löytäis...

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 21.12.2014 18:32
Kirjoittaja Tessu
Jep ja kun on kaikenmoista voorumia netti turvoksissa niin ei kohta riitä ihmisiä jokapaikkaan?
Vähän se on mullakin ajoa ollu kun ei lunta vielä paljoa oo näkyny,MUTTA ei vielä huokasta!

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 21.12.2014 19:20
Kirjoittaja modulaattori
Juu, syitä on varmaankin lukemattomia yleiseen hiljaisuuteen. Yksi tietysti on ettei ole yhteisiä puheenaiheita. Käyttäjäkuntaa kun ei kukaan ns. "tunne" ja näinollen jokainen kyttää "puskassaan". Uskoisin - joskaan en sano varmaksi - että mikäli ihmiset tuntisivat toisensa, ei pölinälle tulisi loppua. Nyt kysytään mikäli tarvetta tietoon tulee - muuten ollaan hiljaa. Forumin käyttäjistö lienee ikähaarukaltaan lavea - suhtautuminen lienee erilaista eri ikäisillä...(Uskomus - ei fakta). Lisäksi varmaankin osa käyttää traktoreitaan aktiivisesti, kun taasen toisille se on entisöimiskohde, harrastusväline tai jotain ihan muuta. Osalla ei ole annettavaa - vaan ainoastaan kysyttävää. Näiden jotka jostain jotain tietävät tulisi varmaan heittää "avoin topickki" eli kysyä ihan jotain sellaista johon ei voi vastata joo tai ei sekä mikä ei vaadi myöskään tarkkaa osaamista. Keskusteluun tulisi saada jotain josta kaikilla olisi sanottavaa. Näin luulisin sen menevän...

Itse olen liikkeellä aivan harrastuspohjalta eikä traktori pöytään leipää tuo. Korkeintaan vie... Lumikoneena sekä halkosirkkelin edessä. Muutoin aikaa kulutetaan kartingvehkeiden, veneiden sekä motskareiden ohessa.

Mitäpä kansa on mieltä noista LED valoista. Itse olen huomannut että häiriöitä aiheuttaa ainakin poppivehkeisiin. Myöskin havaintona että vaatimattomat 15W lamput on turhat sijoittaa ohjaamon yläosaan. Valovoima ei riitä alas.

Näin niinkuin keskustelun piristäjänä....

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 22.12.2014 08:33
Kirjoittaja Rokressi
Miltäs se näyttäisi tämmöinen ulkoasu foorumilla? Oliko entinen parempi? Ehdotuksia ja kommentteja otetaan mielellään vastaan. ;)

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 22.12.2014 08:41
Kirjoittaja modulaattori
Juu, värimaailma on "Natikkamainen" ja ehkäpä luo jopa hallitumman ulkoasun.
Ei huono...

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 22.12.2014 09:21
Kirjoittaja Rokressi
Näillä ilmaisfoorumeilla ei paljoa pysty ulkonäköä muokkaamaan. Toki on liuta näitä valmispohjia mistä valita, mutta harvoin sattuu niissäkään värit ja muut ominaisuudet miellyttämään. Tässäkin vaihtoehdossa mietin, jotta karkottako nuo "ulkomaankieliset" painikkeet vanhempia konemiehiä :roll: Tietysti voihan niitä käsipelissä suomennella, jos tarve vaatii. :mrgreen:
Mainoksille ei voi mitää, jos ei maksa muutamaa kymppiä niiden poistosta.
Olisko Natikkamiehissä innokkaita valvojia foorumille?

Re: hiljasta on

ViestiLähetetty: 31.12.2014 21:25
Kirjoittaja Takapotku
Rokressi kirjoitti:Rekisteröityneitä on vielä turhan vähän, joten vilkkaanpaa keskustelua taitaa olla turha odotella. Syytäävä sormi osoittaa ainakin osittain itseäni, kun en ole enempää rummuttanut foorumin puolesta :oops:

Itellä on kyllä muilla voorumeilla allekirjoituksessa linkki tohon omaa natikka plokii. :D
Mut voin kyl modeks alkaa jos passaa suht koht aktiivinenki oon. ;)